Get an answer in 5 minutes

Ask a question to our educators
MATHS

# How many minutes in 2 2/3 hours?

1/3 of an hour is 20 minutes (60/3). Two times that is 40 minutes. Two hours is two times 60 minutes, so 120 minutes. Summing the two parts, we get 120+40 = 160 minutes.

Vasileios Fragkas
·

259 students helped

1 hour is 60 minutes 60x2 = 120 2/3 of an hour : 60 / 3 = 20 20x2= 40 120 + 40 = 160

Rose Smith
·

1.1k students helped

1 hour=60 mins 2/3 of an hour =40 mins 2 hours=120 mins 120+40=160mins ANSWER 2 hours 2/3=160 mins

DJ McNeish
·

575 students helped

60 minutes in an hour - x2 is 120 60 divided by 3 is 20 - x2 is 40 So it's 120+40 which is 160

David Mageller
·

15.2k students helped

## What is Q&A on Scoodle?

At Scoodle we understand that everyone learns in a different way. Some people learn through practice, using essays and notes; others prefer video lessons to watch and learn, some just need help with a specifically hard question, while some learn best 1-on-1 tutoring sessions. At Scoodle we cater for all types of learning styles and needs. From GCSE Maths video lessons to A-level English essays and specialist educators in every subject - we’ve got you covered.

Scoodle has helped over 131,000 students so far

Need help with Secondary Maths?

Getting expert help from a tutor is a great way to improve your Maths grades.

## Discover learning resources by tutors

Learn Maths with Video Lessons
1hr 28m · 8 videos
Paja Kruzikova
·

707 students helped

GCSE Maths - Numbers
28m · 3 videos
Iqbal Lokman
·

1.6k students helped

1hr 32m · 9 videos
Paja Kruzikova
·

707 students helped

GCSE Maths - Ratios
56m · 6 videos
Paja Kruzikova
·

707 students helped

GCSE Maths - Algebra A
1hr 14m · 7 videos
Paja Kruzikova
·

707 students helped

GCSE Maths - Algebra B
1hr 27m · 9 videos
Paja Kruzikova
·

707 students helped

GCSE Maths - Algebra C