Get an answer in 5 minutes

We'll notify as soon as your question has been answered.

Plus iconAsk a question to our educators
MATHS
Asked by Nazish

Monog bought 1 dozen of pen at the rate of 25 and sold them at the rs of 27 find his profit?

Profit = total revenue - total cost Revenue: 27 * 12 = 324 Cost : 25*12 = 300 Profit = 324 - 300 = 24 (rs)

Moosa's profile picture
Verified
Moosa Ali
·

397 students helped

Paid=12(dozen)*25=300 Sold for=12*27=324 Profit=324-300=24

Cyryl's profile picture
Verified
Cyryl Gotkowicz
·

8 students helped

Similar Maths questions

Get an answer in 5 minutes

We'll notify as soon as your question has been answered.

Plus iconAsk a question to our educators

Badge showing the text 'New'Learn Maths with Video Lessons

GCSE Maths - Numbers
1hr 28m · 8 videos
Paja's profile picture
Paja Kruzikova
·

442 students helped

GCSE Maths - Numbers
Quadratic Inequalities
28m · 3 videos
Iqbal's profile picture
Iqbal Lokman
·

1.3k students helped

Quadratic Inequalities
GCSE Maths - Ratios
1hr 32m · 9 videos
Paja's profile picture
Paja Kruzikova
·

442 students helped

GCSE Maths - Ratios
GCSE Maths - Algebra A
56m · 6 videos
Paja's profile picture
Paja Kruzikova
·

442 students helped

GCSE Maths - Algebra A

Premium video lessons available now on Scoodle

50% discount available

Scoodle's video lessons make learning easy and fun. Try it for yourself, the first lesson is free!